KUNDALINI & BEVIDSTHED ONS D. 19/9 2018

Kundalini – eller “slange-kraften” er selveste livets opadsøgende impuls; dén energi, der evolutionsmæssigt har fået mennesker til at rejse sig på bagbenene og i virkeligheden garantere al udvikling henimod intelligens/ “højere bevidsthed”.
Da CC var 24 år gammel “rejste” denne kraft sig i ham spontant, og har været en del af hans dagligdag, lige siden.
I mere end et kvart århundred har CC ”vidst”, at han skulle ud og tale om dette fænomen, og samtidig redegøre for nogle “syner/visioner” om bevidsthedens udviklingsvej, som har banket på hans dør, i al denne tid.
En hel bogserie herom er under udvikling, med forventet udgivelse af første bind i 2019.
Kom og hør CC tale om disse fascinerende spørgsmål, og det paradigmeskift i menneskets selv-opfattelse, han hævder nødvendigvis må følge, når liv, bevidsthed og tyngdekraft sættes ind i den samme ligning.
Denne begivenhed er samtidig den første af de mange planlagte “Bevidste Aftener”, hvor der vil bliver serveret lidt at drikke + snacks, i håbet om at åbensindede mennesker vil mødes og udveksle fordomsfrit, med både bevidsthedsskabende og sociale gevinster til følge.
Begrænsede pladser – først til mølle

Dato: 19/9 2018, kl. 19.00-22.00

Sted: Frederiksberg Allé 11B, 1651 Kbh V – Randow.life på døren ?