Da jeg opsøgte Carl Christian, havde jeg ingen tro på, at jeg ville kunne komme ud af mit 13 år lange alkohol- og stofmisbrug. Men jeg havde et spinkelt håb.

Jeg var ødelagt på alle punkter – fysisk og psykisk, havde ingen tillid til andre mennesker og kun de værste tanker om mig selv.

CC troede på mig, da jeg ikke selv gjorde det og jeg fik hurtigt tillid ham. Jeg fik sat ord på hvad årsagen til mit mangeårige misbrug skyldtes, bl.a. en barndom med psykisk og fysisk vold samt seksuelt overgreb.

Af alle de terapueter, psykologer og psykiatere jeg er stødt på gennem min tid, er CC den mest ærlige, engagerede og den første der har kunne give mig et spejl der har gjort at jeg har lært mig selv at kende og givet mig styrken, håbet og troen tilbage. Men det var også hårdt fordi CC siger hvad han tænker og gav mig hele vejen igennem et modspejl, netop for at jeg kunne arbejde med mig selv.

I dag har jeg fået et normalt liv og har siden mit misbrug fået børn, er blevet gift og fået fast arbejde – noget jeg aldrig havde turde tro på for 9 år siden. Jeg kan idag se realiteterne og virkeligheden i øjenene og tage ansvar for mit liv.

Martin G, 33
– tidligere klient

Af alle de terapueter, psykologer og psykiatere jeg er stødt på gennem min tid, er CC den mest ærlige, engagerede og den første der har kunne give mig et spejl.

Jeg havde lovet både min kone og min arbejdsplads, at jeg ville stoppe, flere gange end jeg bryder mig om at tænke på.
En dag ramlede det fuldkommen, og jeg blev fyret fra mit arbejde. Jeg havde taget kokain, og var ikke kommet hjem, en hel weekend.
Det var umuligt for mig, at gå på arbejde. Min kone, der ventede vores andet barn, sagde, hun ville forlade mig.

Herefter startede jeg i behandling.

Først syntes jeg, at han var irriterende. Som om “han vidste det hele i forvejen”.  Det gjorde han måske også. Han ved i hvert fald meget om misbrug. Men langsomt fik jeg faktisk troen tilbage, både på at behandling virker, på mig selv, og på at jeg kan finde ud af at leve “clean”.

Jeg har nu et andet arbejde, jeg er glad for. Og min kone og jeg har det bedre end nogensinde, efter at hun også var med i nogle sessioner med CC. Jeg tager en dag ad gangen, men jeg er glad og taknemmelig for min nye tilværelse. Jeg havde brug for en nedskrubning, og at “reboote” hele mit liv.

Begge dele fandt jeg hos CC

Henning
– tidligere klient

Jeg tager en dag ad gangen, men jeg er glad og taknemmelig for min nye tilværelse.

Jeg havde brug for en nedskrubning, og at “reboote” hele mit liv.

Begge dele fandt jeg hos CC

Jeg var så skamfuld. Jeg var næsten holdt op med at se andre mennesker. Nogle dage lå jeg bare i sengen og drak fra morgen til aften. Jeg havde godt hørt om abstinenser, men jeg anede ikke, at det var det, jeg havde, og at det var derfor jeg ikke kunne stoppe.

CC tog med op til min egen læge, og vi fik lagt en nedtrapningsplan. Lægen ville kun udskrive medicinen, hvis han var med på sidelinjen. Jeg tog et enkelt tilbagefald i løbet af behandlingen. Men også der var CC med mig.

Jeg var ikke dukket op til en aftale, og så havde han ringet til mig flere gange, indtil jeg svarede. Der var ikke behov for medicin anden gang, fordi jeg stoppede så hurtigt.

Vi har også talt sammen i telefonen, mens jeg var i behandling. Han er så sød, at jeg er ikke helt sikker på, at jeg ikke havde lidt af et “crush” på ham i behandlingen. Men han er meget professionel. Nu har jeg været ædru i lidt over 9 måneder, og det går stadig godt.

Jeg kan virkelig godt anbefale CC’s metode til andre, der har brug for et personliggjort skub, hvis de drikker for meget.

Louise, 47
– tidligere klient

Vi har også talt sammen i telefonen, mens jeg var i behandling. Han er så sød, at jeg er ikke helt sikker på, at jeg ikke havde lidt af et “crush” på ham i behandlingen. Men han er meget professionel.

Jeg havde set CC på TV. Og jeg vidste bare, at det var ham, der skulle være min behandler. Også selvom jeg bor i Viborg, og han bor i København. Sådan er jeg lidt stædig engang imellem.

Jeg har været kørt ned til ham i København nogle gange, fordi jeg godt kunne lide turen, og at vi mødtes face to face. Men ellers har vi mest talt sammen over Skype.

Jeg føler næsten, jeg har fået en ven, eller en storebror. Han kan virkelig også være skrap. Men man er aldrig i tvivl om, at det kommer fra hjertet. Også fordi han har prøvet det hele selv. Det er slet ikke ligesom på kommunen, hvor jeg har været tidligere.

Han har også fået mig til at stoppe med at spille. Det er næsten for godt til at være sandt – bortset fra, at det er det ikke.

Jeg starter stadig af og til bilen og kører til København for det, han kalder “en kædestrammer”. Så besøger jeg venner samtidig. Det er godt, for det får mig til at huske på alt det, vi talte om, da jeg var mere “ny” i behandlingen.

Næste måned, har jeg ikke rørt alkohol, spil eller stoffer i et helt år. Det har jeg ikke prøvet, siden jeg var en helt lille knægt.

Lars, 36
– tidligere klient

Jeg føler næsten, jeg har fået en ven, eller en storebror. Han kan virkelig også være skrap. Men man er aldrig i tvivl om, at det kommer fra hjertet. Også fordi han har prøvet det hele selv. Det er slet ikke ligesom på kommunen, hvor jeg har været tidligere.

Da min far døde, gik jeg helt ned med flaget. Han var den sidste rest af familie, jeg havde tilbage. Han havde været syg i lang tid først, hvor jeg havde passet ham meget. Det var ikke noget særligt kønt forløb.

Herefter blev jeg sygemeldt fra arbejdet “pga depression”. I virkeligheden drak jeg bare derhjemme.

Det var en veninde, der havde set CC i TV, og som havde booket for-samtalen. Hun var også med derhenne, første gang. Samtidig med behandlingen fik jeg også udskrevet antidepressiv medicin. CC havde sagt, jeg skulle tale med lægen om det.

Det er svært præcist at sige, hvad det er, der gør, at jeg har det så godt nu. Det var sikkert begge ting, der skulle til. Indtil nu, har jeg ikke turdet drikke igen. For jeg vil ikke have det dårligt igen. Men jeg har aftalt med CC, at HVIS jeg skulle få lyst til det, så skal jeg først komme til ham igen, så vi kan snakke om at lave en plan, der forhåbentlig forhindrer, at det ender skidt.

Men selv hvis det går, så ved jeg godt, hvor jeg går hen, for at standse det igen. For jeg vil ALDRIG tilbage til at have det sådan som jeg havde det, inden behandling.

Margrethe, 46
– tidligere klient

Indtil nu, har jeg ikke turdet drikke igen. For jeg vil ikke have det dårligt igen. Men jeg har aftalt med CC, at HVIS jeg skulle få lyst til det, så skal jeg først komme til ham igen, så vi kan snakke om at lave en plan, der forhåbentlig forhindrer, at det ender skidt.